esmaspäev, 7. aprill 2008

Gibraltar, 05.04.08


Mis juhtub, kui ühendada briti efektiivsus hispaania mañanaga? Mitte kui midagi, heal juhul. Gibraltaril tuli kohalik inglane parandama meie diiselmootorit, peale mida sureb mootor tagurpidikäiku sisestades kohe välja ja òli tilgub pisut ikkagi. Veel parem vennike oli poomiparandaja, kes tuli reedel pikaajalise ootamise järel sònumiga 'ma pean ikka homme seda asja tulema vaatama'. Reede òhtul kokkasin meeskonnale süüa (kana ohtra küüslauguga tomatikastmes spinati-ricotta pastaga) ja veetsin aega Gibraltari parimates pubides (The Ship ja Charlie's Tavern, küsige leti taga Jimi vòi Ruthi, mainige eesti päritolu ja teile on garanteeritud hea teenindus) juues Old Speckled Hen Smooth Ale'i.
Järgmisel hommikul see poomiparandaja muidugi ei tulnud, mistòttu pidi Peeter kuidagi ise konstrueerima pildiloleva poomikinnituse. See peab tòenäoliselt kauem vastu, kui kohalik meisterdus oleks pidanud.
Kòik plaanid mäge vaadata ja ahvidega pilti teha lendasid tuulde ning lahkusime Gibraltarilt laupäeva keskpäeval pikale sòidule Portugali suunas.

Kommentaare ei ole: