teisipäev, 15. aprill 2008

La Coruña, Hispaania, 15.04.08


Edasine sòit peale Uolteri lahkumist läks juba rutiinselt - magamine, vahisolemine ja vastulaines loksumine. Esmaspäeva òhtul keerasime ümber nurga ja sihtpunkt La Coruña oli peaaegu käegakatsutav. Ootamatult (vòi meile omaselt oodatult keeras tuul meile täiesti ebasoodsaks, peale mida lükkus meie kohalejòudmise ETA 20 tunni jagu edasi. Moraalile see hästi ei mòjunud, sest laine oli kòrge ja terav ning öösel seal loksumine polnud just meeldiv. Plaan oli kohale jòuda teisipäeva pealelòunaks. Läksin peale kahte magama ja minu suureks üllatuseks olime tänu tuulesuuna muutumisele kl 7 hommikul juba sadamas. Fenomenaalne, milline metamorfoos toimub ümbritseva tajumises sadamasse jòudmisel peale mitmepäevast sòitu. Jaht on jälle kena, purjetamine tore ja elu muidu vahva.
Kohalikud fatsiliteedid jätavad muidu soovida - dushid ja WCd on kaldapealsetes konteinerites. Normaalset sadamakòrtsu pole seni veel leidnud, küll aga ühe restoranidega palistatud väljaku pildilasuva hoone ees.

1 kommentaar:

Anonüümne ütles ...

Tere Priit
Jôudsin teisipäev 15 april koju. Sôitsime Alvora sadama eelmine laupâev. Kapten peatab seal terve nädal. Oleksin parema meelega purjetanud, so sôitsin esmaspäev tagasi. Buss/rong/buss Faro lennujaama. Sealt Rotterdami, üle öö Leydeni linna ligidal (irooniline?), teisipäev Amsterdamist Kopenhageni ja koju.
Greetings to Frank and the rest of the crew. Smooth sailing.
Peter